Welke schooladviezen heeft de school aan de leerlingen gegeven in 2018-2019?

Vergelijkingsgroep: 2,1% van de leerlingen kreeg PrO advies. Vergelijkingsgroep: 10,6% van de leerlingen kreeg vmbo-b advies. Vergelijkingsgroep: 5,9% van de leerlingen kreeg vmbo-b / vmbo-k advies. Vergelijkingsgroep: 12,6% van de leerlingen kreeg vmbo-k advies. Vergelijkingsgroep: 5,5% van de leerlingen kreeg vmbo-k / vmbo-(g)t advies. Vergelijkingsgroep: 18,4% van de leerlingen kreeg vmbo-(g)t advies. Vergelijkingsgroep: 8,7% van de leerlingen kreeg vmbo-(g)t / havo advies. Vergelijkingsgroep: 14,4% van de leerlingen kreeg havo advies. Vergelijkingsgroep: 8,1% van de leerlingen kreeg havo / vwo advies. Vergelijkingsgroep: 11,7% van de leerlingen kreeg vwo advies. School: 2,2% van de leerlingen kreeg PrO advies. School: 17,4% van de leerlingen kreeg vmbo-b advies. School: 2,2% van de leerlingen kreeg vmbo-b / vmbo-k advies. School: 10,9% van de leerlingen kreeg vmbo-k advies. School: 6,5% van de leerlingen kreeg vmbo-k / vmbo-(g)t advies. School: 19,6% van de leerlingen kreeg vmbo-(g)t advies. School: 2,2% van de leerlingen kreeg vmbo-(g)t / havo advies. School: 13,0% van de leerlingen kreeg havo advies. School: 6,5% van de leerlingen kreeg havo / vwo advies. School: 19,6% van de leerlingen kreeg vwo advies.
Vergelijkingsgroep: deze school wordt vergeleken met het gemiddelde van alle basisscholen in Nederland met 15-20% gewogen leerlingen.