Op de Arentschool vinden we talentontwikkeling en toekomstbestendigheid belangrijk. In dat kader hebben we een bijzonder aanbod voor onze leerlingen. Iedere week genieten onze leerlingen onder leiding van professionals van spetterende dans- en muzieklessen. Daarnaast hebben we wekelijks lessen kunst en ontwerpen alsook ICT en 21e eeuwse vaardigheden. De lessen worden gegeven door vakdocenten. We leren onze kinderen daadwerkelijk creatief te denken, onderzoeken, ontdekken, overleggen, bedenken, ontwerpen en oplossen. Op deze wijze geven wij vorm aan toekomstgericht onderwijs en de ontwikkeling van persoonlijke talenten van onze leerlingen.