Iedere maand is er een rondleiding voor nieuwe ouders. Een rondleiding wordt verzorgd door de directie en ouders. U kunt dan klassen bezoeken en de sfeer van de Arentschool proeven. Als u de voorkeur geeft aan een persoonlijk gesprek is dat uiteraard mogelijk.

De rondleiding start om 9.00 uur en duurt circa een uur. Uw zoon of dochter is van harte welkom.

De rondleidingen zijn op: ma 9-9-’19, di 8-10-’19, woe 13-11-’19, do 30-1-’20 (gaat niet door i.v.m. staking), vrij 14-2-’20, ma 9-3-’20, woe 15-4-’20, woe 13-5-’20 en vrij 12-6-’20.

In de jaarkalender (klik hier voor de jaarkalender) vindt u de data van de rondleidingen. In onderstaande contactformulier kunt u zich aanmelden voor een rondleiding.

Wilt u alvast een aanmeldformulier invullen en aan de directie mailen dan kunt u hier klikken. U kunt het aanmeldformulier mailen naar directie@arentschool.nl of afgeven bij de directie op school. Een definitieve inschrijving vindt op school plaats.

Aanmelden rondleiding
Bezig met versturen