Maandag 25 oktober: officiële opening Arentschool

Geachte relaties, ouders en bewoners in de wijk,

Graag nodigen we u uit om het openingsfeest van het nieuwe gebouw van de Arentschool met ons te vieren. Op 15 april dit jaar ging de eerste paal de grond in; een feestelijk moment dat we samen met de leerlingen gevierd hebben. In de zomer is onze nieuwe school gebouwd. En het is een prachtig gebouw geworden dat helemaal past bij onze waarden: plezierig, persoonlijk, kleinschalig en creatief.

In de week van 25 oktober vieren we het feest met leerlingen, ouders en andere betrokkenen. Bent u benieuwd hoe ons nieuwe schoolgebouw er uitziet maar heeft u nog geen uitnodiging ontvangen? Dan bent u van harte welkom op woensdag 29 oktober vanaf 13.00 uur in de hal van het nieuwe gebouw aan de Jaffahof 75. U kunt zich opgeven door een mail te sturen naar CSezisli@Arentschool.nl.

Ellen van der Hout
Mark Terwiel
Directie Arentschool

Maandag 25 oktober

DINSDAG 26 OKTOBER t/m VRIJDAG 29 OKTOBER

De hele week zijn er rondleidingen en feestelijke activiteiten voor leerlingen en ouders verzorgd door ambulant personeel, studenten en directie. Vrijdag sluiten we af met een feestelijke traktatie voor alle leerlingen.

RONDLEIDINGEN VOOR OUDERS

Kom kijken naar onze prachtige nieuwe Arentschool!

Klik op de beelden om uit te vergroten

De Arentschool doet het goed!

Wat zijn we trots op onze leerlingen én op ons team! De groepen 8 hebben een prachtig DIA-eindtoetsgemiddelde van 366,4, ruim boven het landelijk gemiddelde! We zijn trots op onze kanjers en op alle leerkrachten die hebben geholpen om tot deze mooie prestatie te komen.  Van groep 1 tot en met groep 8 wordt er […]

Silas wint de Er Was Eens-prijs (po-versie)

Silas uit groep 7a heeft de eerste Er Was Eens-prijs gewonnen (po-versie) met zijn verhaal De koe die wilde hardlopen. Afgelopen dinsdag kreeg hij het eerste exemplaar van wethouder Kasmi.

12 hours ago

De groepen 5 en 6 brachten vandaag een bezoek aan Museum Rotterdam 1940-1945NU 🪖Hier hebben de leerlingen in de 'Experience' beleefd hoe het bombardement op 14 mei 1940 eraan toeging. Verder hebben de leerlingen een speurtocht gedaan in een 28 meter lange vitrine galerij. Hier kregen 'gewone' objecten een bijzonder verhaal. Tot slot mochten de leerlingen naar 'De Bouwplaats'. Hier leerden de leerlingen hoe zij mee kunnen bouwen aan een fijne stad: zonder racisme en met respect voor elkaar!🕊 ... See MoreSee Less
View on Facebook